Фінансовий звіт про використання коштів загального фонду січень-лютий 2021 рік
Архів за Березень 2021
Бер 2021

Вихователь групи №9 Швидка Наталія Олександрівна та інструктор з фізкультури Ноздратенко Тетяна Борисівна провели спортивне свято-розвагу «Зростаємо дужими». Юні спортсмени продемонстрували вміння працювати з фітболами та обручами. Використали весь простір спортзали завдяки тому, що було продумано розміщення атрибутів, знаряддя для заняття.
Основна увага була сконцентрована на безпеці дітей, а тому заняття пройшло якнайкраще. Діти отримали заряд бадьорості та активності. А виконувані вправи принесли позитивний результат для фізичного розвитку дошкільників.
Базове завдання педагогів – дошкільників – це збереження пріоритетів охорони життя, зміцнення психічного та фізичного здоров’я дошкільників, забезпечити їхній своєчасний та повноцінний фізичний розвиток.


Бер 2021
Бер 2021
Бер 2021

ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ЗАХВОРЮВАННЯ КОРОНАВІРУСОМ СЛІД ДОТРИМУВАТИСЬ СТАНДАРТНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ:
1. часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами;
2. під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою, уникайте тісного контакту з усіма, хто має лихоманку та кашель;
3. якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й ускладнене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередню історію своїх пересувань;
4. не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження;
5. джерела з актуальною інформацією щодо випадків захворювання, спричинених новим коронавірусом:
– Рекомендації ВООЗ для громадськості та професійної спільноти
– Сторінка Центру громадського здоров’я України
– Сторінка Міністерства охорони здоров’я Україна
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО РЕАГУВАННЯ НА СОVID-19:
Працівники із симптомами гострих респіраторних захворювань мають повідомити свого керівника та залишатися вдома.
Якщо на роботу вийшла людина з гострим респіраторним захворюванням, її слід відокремити від інших працівників та негайно направити додому.
Варто регулярно проводити прибирання на робочому місці: очищати поверхні, стільниці та дверні ручки відповідними засобами для чищення.
Працівники мають обробляти руки дезінфекційними спиртовмісними засобами або мити руки з милом не менше 20 секунд.
Зверніть увагу! Коронавірус є термолабільним, що означає, що він чутливий до нормальної температури приготування (70°С). Тому слід уникати споживання сирих або недоварених продуктів тваринного походження. З сирим м ‘ясом, сирим молоком або сирими органами тварин слід поводитися обережно, щоб уникнути перехресного забруднення сирої їжі.
