Нове зимове меню

З 1 грудня дошкільний заклад використовує нове зимове меню ознайомитися з яким ви можете нижче  

 

Перспективне меню на зимовий період 2017-2018 року І  тиждень

 

  Понеділок Вівторок Середа Четвер П’ятниця
Сніданок  

Бефстроганов із відвареного м’яса ( свинина/яловичина) /40/60

Пшенична каша з молоком та вершковим маслом/80/100

Салат з квашеної капусти та свіжої моркви/30/50

Чай з лимоном/150/180

Батон з маслом вершковим/20/3/30/5

Банан/45/95

 

Сирно-яблучний пудинг з сметаною кип’яченою/160/10/180/25

Какао з молоком/150/180

Батон з маслом вершковим /20/3/30/5

 

 

Паровий омлет  запечений/40/75

Картопляне пюре з молоком та з вершковим маслом /100/120

Салат з капусти, зеленого горошку/30/50

Чай з лимоном/150/180

Батон з маслом вершковим/20/3/30/5

Мандарин /40/95

 

 

Ліниві вареники з кип’яченою сметаною /135/10/175/25

Чай з лимоном /150/180

Батон з маслом вершковим /20/3/30/5

Яблуко свіже/40/95

 

 

Риба по-польськи/60/20/80/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом/100/120

Салат з квашеної капусти/20/30

Батон з вершковим маслом/20/3/30/5

Чай з лимоном/150/180

Банан /45/95

 

Обід  

Суп овочевий з курячим м’ясом/150/200

Рибні котлети з овочевим соусом/45/20/60/30

Вермішель відварена з вершковим маслом/100/120

Солоний огірок/20/30

Хліб житній/20/40

Сік фруктовий/125/175

 

 

Суп з локшиною із курячим м’ясом/150/200

Котлета з ялової печінки в соусі/40/20/50/30

Картопляне пюре з маслом вершковим/80/100

Бурякова ікра /30/50

Хліб житній /20/40

Компот із сухофруктів /150/180

 

 

Борщ «Український» з курячим м’ясом/150/200

Пампушки з часником//

Плов з м’ясом (свинина/курятина)/135/175

Солоний огірок/20/30

Компот із сухофруктів/150/180

 

 

Розсольник з курячим м’ясом /150/200

Котлета м’ясна (свинина/яловичина) в томатному соусі/45/20/60/30

Картопля тушкована з овочами/100/120

Салат з буряка/20/30

Хліб житній/20/40

Сік фруктовий/135/175

 

 

Суп з цвітною капустою з курячим м’ясом/150/200

Січеники м’ясні (куряче філе/яловичина) в соусі/45/20/60/30

Рисова каша з маслом вершковим /80/100

Солоний помідор/30/50

Хліб житній/20/40

Компот із сухофруктів/150/180

 

Вечеря  

Вівсяна молочна каша з вершковим маслом/180/200

Кавовий напій з молоком/150/180

Печиво/15/25

 

 

Вінегрет/80/100

Яйце варене/1/2/1

Чай/150/180

Батон з твердим сиром/20/7/30/10

 

 

Манна молочна каша з вершковим маслом /180/200

Кавовий напій з молоком/150/180

Батон з твердим сиром/20/7/30/15

 

 

Гарбузово-пшоняна каша молочна з вершковим маслом/180/200

Какао з молоком /150/180

Батон з джемом /20/10/30/15

 

 

Вермішель молочна з маслом /180/200

Кавовий напій з молоком /150/180

Батон з медом /20/5/30/10

 

 

 

Перспективне меню на зимовий період 2017-2018 року ІІ тиждень

 

  Понеділок Вівторок Середа Четвер П’ятниця
Сніданок  

Куряче м’ясо відварене в овочевому соусі/35/20/50/30

Каша гречана з вершковим маслом /80/100

Чай з лимоном/150/180

Батон з маслом вершковим /20/3/30/5

Банан/40/95

 

 

Сирні кульки з родзинками та зі сметаною кип’яченою /33/20/55/30

Чай з лимоном /150/180

Батон з вершковим маслом /20/3/30/5

Мандарин /40/95

 

 

Сосиска відварена/35/50

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом/100/120

Солоний помідор/30/50

Батон з вершковим маслом і твердим сиром/20/3/7/30/5/10

Чай з лимоном/150/180

 

 

Терта морква з цукром/30/50

Сирники із сметаною кип’яченою/135/10/160/25

Кавовий напій з молоком/150/180

Батон з вершковим маслом/20/3/30/5

 

 

Оселедець рублений з цибулею/15/30

Омлет  запечений/40/70

Картопля тушкована з овочами/100/120

Батон з вершковим маслом/20/3/30/5

Чай з лимоном/150/180

 

Обід  

Суп вівсяний з  курячим м’ясом /150/200

Овочеве рагу з м’ясом (свинина)/160/180

Солоний огірок/20/30

Хліб житній /20/40

Компот із сухофруктів /150/180

 

 

Суп з рибними фрикадельками/150/200

Ліниві голубці з курячим м’ясом /120/170

Огірок солоний/20/30

Хліб житній/20/40

Сік фруктовий/125/175

 

 

Борщ з квасолею, курячим м’ясом /150/200

М’ясний рулет (яловичина/курка) /50/60

Горохове пюре з вершковим маслом /80/100

Салат з квашеного  огірка та цибулі /30/50

Хліб житній /20/40

Компот із сухофруктів/150/180

 

Суп  з курячим  м’ясом та зеленим горошком/150/200

Рибні кнелі з овочевим соусом /35/20/45/30

Картопля відварена з вершковим маслом/100/120

Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі/30/50

Хліб житній/20/40

Сік фруктовий /125/175

 

 

Бурячник з курячим м’ясом /150/200

Шніцель натуральний (свинина/яловичина) з овочевим соусом/45/20/60/35

Гречана каша з вершковим маслом/100/130

Салат з квашеної капусти та зеленого горошку/30/50

Хліб житній /20/40

Компот із сухофруктів /150/180

 

Вечеря  

Манний пудинг з фруктовим соусом/130/40/160/45

Йогурт/150/180

Вафлі /20/35

 

 

Вівсяна молочна каша з вершковим  маслом/180/200

Какао з молоком /150/180

Батон з твердим сиром/20/7/30/10

 

 

Вермішель молочна з вершковим маслом/180/200

Кавовий напій /150/180

Пиріжок з яблуком/60/60

 

 

Гуляш м’ясний (куряче філе) з  овочами /30/20/50/30

Пшоняна каша з вершковим маслом/100/120

Солоний огірок/30/50

Чай /150/180

Батон /20/30

Апельсин/40/95

 

 

Вермішель молочна з вершковим  маслом/180/200

Кавовий напій з молоком/150/180

Батон з твердим сиром /20/7/30/15

Банан /40/95

 

або окремо завантажити тут

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ – грудень

 

 

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)