Спортивне свято з батьками в «Морській хвилі»

Серед усіх відомих, традиційних і нетрадиційних, вкотре апробованих на практиці форм роботи з батьками у нашому дошкільному закладі добре зарекомендували себе спільне проведення свят, розваг; тематичні заняття за участю батьків, коли батьки мають можливість стати учасниками освітньо – виховного процесу. Співпраця з родиною – невід’ємна складова нашої оздоровчої роботи.

Свято «Здорова дитина – щаслива родина» проведене інструктором із фізкультури Тетяною Ноздратенко за участю вихователя Наталії Ткаченко та батьків наших вихованців груп №№7, 8 стало  незабутньою подією для всіх учасників цього дійства. Діти і дорослі ретельно виконували поставлені завдання, де перепліталися різні форми роботи як то: вправи з ключкою (флорбол або хокей у залі),  дихальна гімнастика (за методикою Олександри Стрельнікової), елементи баскетболу та метання малого м’яча на дальність.

Метою заходу була  популяризація здорового способу життя, поширення ідей спорту та культурного збагачення дітей та дорослих.

Діти з задоволенням грали  в рухливі ігри та в естафети, також на святі звучали вірші та пісні, що додавало веселого настрою присутнім.

Ви можете слідкуватии за відповідями до цього допису через RSS.
Відгуки та пінг поки що не можливі.

Коментарі закриті.