Великодні свята у «Морській хвилі»

Напередодні Великодніх свят у закладі дошкільної освіти відбулася виставка композицій та малюнків «Пасхальний вернісаж», яку дбайливо підготували дошкільнята зі своїми батьками та педагоги закладу.
     Всі групи долучилися до участі у виставці. Були представлені писанки, оздоблені наліпками із пластиліну – пластилінова мозаїка, квілінгом, бісером, паперовими кульками із кольорових серветок, стрічок та використанням інших новітніх технологій образотворчого мистецтва; вишивки, пов’язані з Великодніми святами; вітальні листівки та ікебани. Не забули й про Великоднього Зайця (Кролика), пташечок та курочок з курчатками. Роботи всіх учасників, без винятку, відзначаються креативністю, неповторністю, оригінальністю.
     Такі заходи заплановано з метою поглиблення знань дітей стародавньої української традиції святкування дня великої Пасхи. Відвідавши виставку відразу з’являється бажання створити щось своїми руками та відчути настрій Великоднього свята. Дякуємо батькам, вихователям нашого дошкільного закладу, які приклали зусилля для створення Великодньої композиції.

Рубрика: Uncategorized
Ви можете слідкуватии за відповідями до цього допису через RSS.
Відгуки та пінг поки що не можливі.

Коментарі закриті.