День відкритих дверей в ЗДО №43 «Морська хвиля»

У закладі дошкільної освіти пройшов День відкритих дверей, на якому були присутні бажаючі ознайомитися з умовами освітнього процесу у «Морській хвилі».

Присутні гості разом з адміністрацією закладу  в особі завідувача Світлани Перетятько та вихователя-методиста Світлани Баранник відвідали групові осередки, ознайомившись з харчуванням дітей та проходженням освітнього процесу, де була інформативна бесіда про українські традиційні страви та страви європейської кухні  в меню дошкільного закладу.

Екскурсію по закладу продовжили до спортивної та музичної зали. Не оминули і харчоблок, який є основою забезпечення повноцінного збалансованого харчування. Саме тут гостям продемонстрували умови в яких готують їжу, провівши екскурсію холодним та гарячим цехами, показали в яких умовах зберігаються продукти харчування, акцентувавши увагу на якості та асортименті продуктів харчування та сировини, що надходить до закладу, дотриманні технології приготування страв, дотриманні санітарно-гігієнічних умов, наявності технологічного обладнання.

 Відвідали гості і пральню, побачили устаткування, що відповідає санітарно-гігієнічним стандартам, пральні машини  з різним навантаженням, дізналися про максимальну потребу в щоденному пранні білизни.

Практичний психолог Леся Ковальчук розповіла про організацію психологічної діяльності з дітьми раннього та передшкільного віку та супровід учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану, провівши з відвідувачами практичне заняття.

За тим відбувся огляд ігрових майданчиків та укриття, де були надані відповіді на всі запитання щодо організації життєдіяльності під час повітряних тривог.

За бажанням відвідувачі мали можливість залишитись на індивідуальні консультації спеціалістів та побачити втілення чотиритижневого меню під час прийому їжі дітьми в обідню та вечірню години.

Робота  закладу освіти у вечірні години була завершена творчими іграми.

Після проведення Дня відкритих дверей відвідувачі висловили свої позитивні враження.

Рубрика: Uncategorized
Ви можете слідкуватии за відповідями до цього допису через RSS.
Відгуки та пінг поки що не можливі.

Коментарі закриті.