Поезія Т.Г. Шевченка – скарб української душі

Вихованці «Морської хвилі» взяли участь у фінальному етапі Літературно-музичному фестивалі, який був присвячений 210-річниці від дня народження Т.Г. Шевченка «Поезія Т.Г. Шевченка – скарб української душі», що проходив у Черкаському міському будинку культури ім. І. Кулика.  

Наш заклад представив літературно-хореографічну композицію “Дивлюся, аж світає…”, над якою працювали наші музичні керівники Лариса Борсук та Олена Шевченко і яку втілили наші вихованці: Писаренко Мілана ( 6р.), Сєвєрна Зоряна (6 р.), Пономарець Дарина (6 р.), Гречка Євангеліна (6 р.),  Чернобильська Мілана (6 р), Мілейко Аня (6 р.), Черняєва Мілана (6 р.) .

На заході були присутні як і пересічні громадяни, так і представники Черкаської міської ради,  і департаменту освіти та гуманітарної політики.

Вітаємо колектив  «Морської хвилі», який отримав Подяку від міського голови Анатолія Бондаренка за вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти міста, високий рівень професіоналізму, формування у дошкільників патріотичних  почуттів та  духовності засобами національної культури і виховного потенціалу життя та творчості Тараса Григоровича Шевченка.

Рубрика: Uncategorized
Ви можете слідкуватии за відповідями до цього допису через RSS.
Відгуки та пінг поки що не можливі.

Коментарі закриті.