Подарунки від ЮНІСЕФ до Олімпійського дня

 «Морська хвиля» стала учасником проекту Поруч, який розрахований на психосоціальну підтримку дітей, які постраждали від війни та отримала чудові подарунки, які стануть в нагоді до Олімпійського дня.

За словами представника обласної асоціації футболу та координатора проєкту ПОРУЧ в Черкаській області Володимира Лобанова, відновлення через спорт — це новий напрямок спільного проєкту Міністерства освіти й науки України та ЮНІСЕФ ПОРУЧ, який надає психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, які постраждали від війни. Спочатку проєкт ПОРУЧ працював тільки у форматі онлайн та проводив очні групи психологічної підтримки для підлітків та батьків. Тепер проєкт охоплюватиме не тільки роботу груп психологічної підтримки, а й арттерапію, майстер-класи, розвиток здорового харчування та спортивні заняття в поєднанні з психологічною роботою. Заняття в рамках проєкту допоможуть дітям психологічно відновитися після пережитого травматичного досвіду та подолати страхи.

Спортивний складник проєкту реалізовують благодійний фонд «Розвиток футболу України» в партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

Ви можете слідкуватии за відповідями до цього допису через RSS.
Відгуки та пінг поки що не можливі.

Коментарі закриті.